svinekød). Rør kødet med salt. svinekød). 200 g hakket okse- og svinekød (du kan også nøjes med hakket. 200 g hakket okse- og svinekød (du kan også nøjes med hakket
Ramsløgsalt er en letanvendelig konservering af ens ramsløg som kan holde hele sæsonen, og gør det nemt at krydre kødet, give smag i dressingen eller drysse over æggemaden
Skær rødløget i tern, pres hvidløget, tag bladene af oreganostilkene og kom det hele op i en skål sammen med hakket oksekød, paprika, tørret oregano, havremel, æg, salt, peber og vand
Tag kødet op igen og stil det til side. Jeg er meget glad for merian i retter med svinekød og sammen med det lillebitte spark fra den tørrede chili gjorde den virkelig godt i polarkulden
tørret dild. Den kan nemlig laves så den kan gøre det ud for en selvstændig ret, men den kan også tilberedes som tilbehør – endda eneste tilbehør – til kød, fisk og fjerkræ
Derfor var der af gode grunde ingen smag af røg i kødet. Det skulle gå lidt hurtigt så kødet blev gnubbet i store mængder af Urtekrams krydderiblanding Cajunmix, lidt ekstra chili, paprika, sort peber og salt
lidt frisk Timian (eller tørret). Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blive færdige i gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Hvis du vil lave en version med kød, kan du sagtens brune noget hakkekød på en pande og tilsætte det saucen i stedet for alle eller halvdelen af svampene