Jeg bruger altid husblas i min tunmousse, da en tunmousse, i min verden, bør være stiv. husblas. Den anden dag, da jeg lagde et billede op af disse farserede peberfrugtmænd, var der en læser, der skrev at hun ville prøve at fylde sådan nogle hoveder op med tunmousse
Her får I opskriften på hendes skønne tunmousse, som bliver revet væk fra buffeten af store som små. 2 blade husblas. Tilsæt 2 blade udblødt husblas. 2 blade husblas
Start med at lægge husblas i blød i koldt vand i ca. Tunmousse er en favorit herhjemme. Smelt den vredne husblas over vandbadet og hæld den i tunblandingen under piskning
Læg husblasen i blød i koldt vand. Den her tunmousse har jeg ikke prøvet at lave før - den er et dejligt alternativ til den sædvanelige - det er jo altid rart at prøve noget nyt
Husblas's. Tunmousse. Smelt husblasen i vandbad eller mikro ovn. Kom en smule af tunen op i husblassen for at temperere den , så den ikke får et chok når den kommer i den kolde tun , så kan den travle
Smelt husblassen i en lille kasserolle og rør det i tunblandingen. Forretten til nytår var rejecocktail og tunmousse, jeg synes det er en dejlig let forret og så smager det jo rigtig dejligt