Der til har jeg smørdampet noget spidskål med gulerødder og vendt med lidt røde linser og så en super lækker sød/stærk dressing til som passer godt sammen medtunfrikadellerne
Jeg er ikke altid den store fan af fisk (jeg er dog blevet bedre med årene. ), men jeg synes disse tunfrikadeller er rigtig gode, da de egentlig ikke smager af fisk
2 dåser tun i vand, drænes3 spsk (med top) creme fraiche2 æg1 dl havregryn½ rødløg, hakketbrændenælde topskud, klippet (nemmest at klippe i en ramekin f. 1 dl havregryn
Pisk ægget let og tilsæt det til tunen sammen med løg, persille og havregryn. Et rigtig fint proteinrigt måltid - og så er frikadellerne lige til at nuppe med i madpakken
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Tunfrikadeller – En proteinrig og velsmagende ret. Hæld skiftevis havregrynen og skyr/frugt-massen i et højt glas ( Eller bare hele skyr/frugt massen i én skål og top medhavregryn)
Små tunfrikadeller m/ spaghetti & chilisovs. Tunfiskefrikadeller med frisk pasta og råkostsalat. Hvis farsen ikke er fast nok kan der tilføres lidt mere havregryn
Tilsæt havregryn, æggehvide, mælk og krydderierne. The post Tunfrikadellermed selleri/pastinak puré appeared first on Gymfoodie | Sunde mad og fitness opskrifter | Perfekte til diæt og vægttab
Tunfrikadeller (ca. 2 dåser tun i vand 1 æg 1 håndfuld hakket purløg ½ hakket rødløg rødløg 1 presset fed hvidløg 1 dl mælk Lidt friskpresset citronsaft 50 g havregryn Friskkværnet salt og peber 1