Disse lækre agurkeruller med røget laks og cremecheese udgjorde en blandt mange små retter til en skøn sommer tapas, som blev nydt på vores terrasse i dejligt solskinsvejr
Flute medlaksFluteLaksParmesanost. Synes egentlig det er ret fint at starte ud med en forret, men nogle gange overtager dovenskaben og den bliver droppet
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Rugbrøds-laksemadder - toppet med ærtepure. Jeg kunne blive ved med at remse op, mulighederne er jo nærmest uendelige, men disse retter er forholdsvis nemme at gå til, og det kan måske inspirere til andre nye og spændende retter også
Kød, fisk, grill eller som en del af tapas eller buffet. Jeg serverede melonsalaten til en lækker omgang ovnbagt laksmed krydderurtetopping, som jeg deler opskriften på snart