Denne suppen faller i smak for både store og små, metter og varmer godt i vinterkulden. Perfekt for dager hvor du ikke har lyst eller tid til å stå på kjøkkenet men ønsker noe kjapt og enkelt
Det kan godt være det er midt i juletiden, men specielt julede er vi nu ikke (ja ok, der kommer dog en julemenu senere, kan jeg godt afsløre…), så vi lavede mexikanske tacos for nylig, med en bland selv buffet af tilbehør
Norges "nye nasjonalrett" tilberedes og serveres på mange ulike måter. I dag har jeg laget tacokrydder, en stor porsjon -som smaker mye bedre enn ferdigkjøpt på pose
Lav sunde og mættende tacos, i kål eller salatblade. Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern
T. a. c. o. f. r. i. d. y. -. e. t. v. s. h. l. m. n. g. b. A. k. V. p. å. ,. u. æ. O. S. 1. j. J. /. 2. 0. M. D. ø. E. L. *. ½. 8. B. 5. q. G. =. (. ). P. F. ". _. . H. K. l
På trods af at denne opskrift både består af hjemmelavede tacos, pulled beef, lækker avocado-salsa og rødløg, så var det faktisk hverken tidskrævende eller besværligt at lave
Fyld i tacos – opskrift. Her får du opskriften på den, jeg – eller ungerne – laver. Tacos – I Mexico er tacos en traditionel spise, men det som vi normalt kalder tacos er ikke den mexicanske taco, men derimod den amerikanske taco