dk og de dejligelime-kokostærter, der skabte bred begejstring . Jeg blev pludselig hyret til at lave lidt lækkert til en polterabend på Fanø og måtte hurtigti tænkebox for at finde noget let og sommerligt og relativt enkelt til de festlige damer
Det er bedst at bruge små tærteforme, men hvis du har en muffinform som denne kan den også bruges. Det er jeg overbevist om, så jo flere pæretærter du spiser, jo tyndere bliver du
Del dejen i otte lige store stykker og put det imuffinforme (eksempelvis af silikone), som om det var minitærter – altså op af kanterne, men med plads til fyld imidten
Jeg ville lave en traditioneltærte, men den skulle jo stadig være lidt sjov, så jeg besluttede, at tærtedejen skulle laves af hakket kød, men da jeg havde købt kødet, så var der ikke nok, til at dække en hel tærteform -sååå jeg lavede det imuffinsformei stedet for
Dejen trykkes flad med kagerulle eller fingerne, så det passer ned i en silikonemuffinform. Dette er min nye og forbedrede version af den traditionelleæbletærte
Man får ihvertfald lange, sultne øjne fra de andre i skolen eller på arbejdet, når man sidder med sådan nogle lækre muffins, som også godt kunne betegnes som tærteimuffinforme
Dejen trykkes ud i små tærteforme eller muffinforme. Tærterne skal køle helt af. Disse små lækre kager, passer perfekt tilvintersæsonens råvarer, og smager dejlig cremet og friskt af lime