- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Som tilbehør til de herlige små hapsere, fik vi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Der er både dadler, ost, kød, vindruer og hjemmelavet marmelade, pesto og syltede rødløg…mmm. Det drejer sig om Tomatmarmelade, Pecannødpesto og Balsamico-syltede rødløg (Opskrifterne er nederst på siden)
Konsistensen er som en mousse og smagen er lidt hen ad ris a la mande, derfor skiftede jeg de friske vindruer som ellers skulle være pynt ud med de lækre syltede kirsebær fra Selleberg
lage fra syltede agurker. På en ferie på Rømø smagte vi første gang kartoffelsalat med vindruer i – det var nyt for os, men det var en dejlig forfriskende smag, så den ide tog vi med hjem – og lavede fedtfattig