Den første fredagen i mai, hvert år er den internasjonale Sauvignon Blanc-dagen. Dagen der vinelskere over hele verden skåler for Sauvignon Blanc – den friske og smaksrike druen som har tatt verden med storm
Derfor blev ugens "sovseetape" afsluttet med en stor portion Coq au vin blanc, så mandag skal vi nyde de sidste rester, og istedet laver vi sliders til aftensmad i dag søndag
Coq au vin er en klassiker, men en klassiker som finnes i mange varianter. Så lenge det er en hane kokt i vin med litt sopp, bacon og krydder, så er det stort sett en coq au vin
Tebirkes50 gr gær2 dl mælk100 gr smør1 tsk salt1 spsk sukker2 æg1 dl kvark (fromage blanc)450-500 gr melRemonce100 gr marcipan100 gr smør4 spsk rørsukkerPensles med æg og drysses med birkesLun mælken og rør gæren ud
Blancher kålbladene i kogende vand. Læg de blancherede blade på et viskestykke. Beurre blanc sauce. Læg en skefuld beurre blanc sauce i bunden og læg en kålpakke ovenpå
125 g almond flour/almond meal (or 125 g blanched almonds, grounded to meal). 125 g almond flour/almond meal (or 125 g blanched almonds, grounded to meal)
125 g almond flour/almond meal (or 125 g blanched almonds, grounded to meal). 125 g almond flour/almond meal (or 125 g blanched almonds, grounded to meal)
125 g almond flour/almond meal (or 125 g blanched almonds, grounded to meal). 125 g almond flour/almond meal (or 125 g blanched almonds, grounded to meal)
7) Gem aspargeshovederne og blancer dem i ca. Kødfri aften og mandens madlavningsaften. Spændende. Resultatet blev (selvfølgelig) ikke helt kaloriefri, men en total lækker risotto med asparges
Grønne bønner skæres i halve og blanceres. Efter 4 meget travle uger på det nye job - Aarhus Efterskole, så er jeg kommet tilbage til tasterne og arbejder på nye indlæg til bloggen
250 g hakket blanceret grøntkål. 250 g hakket blanceret grøntkål. Her er en opskrift på grøntkålsuppe, og ikke den gammeldags af slagsen, med flæskesuppe og byggryn som min farmor lavede den, Jeg har givet den et tvist, med bl
Jeg ved i hvert fald, at jeg ikke får lov til at udskifte Coq au vin blanc for min mand. Her i huset er vi ret vilde med sennep men det må dog understreges, at min mand vist er den mest "afhængige" af os to
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.