Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Når stegen er kommet i ovnen påbegyndes tilberedningen af risottoen. Svinemørbrad. Svinemørbraden afpudses for sener og løst fedt, hvorefter der laves et dybt snit på langs
Medaljoner af svinemørbrad med kartoffelmos1 svinemørbradPeber3 kviste timian7-800 gr kartofler2 dl græsk yoghurt4 spsk olivenolieAfpuds og skær sener fra mørbraden. Steg mørbraden færdig i en 200 gr varm ovn i 20-25 minutter. 1 svinemørbrad
svinemørbrad á 500g. Rens svinemørbrad'en for scener og fedt, skær dem ud i 1,5-2 cm. Placer mørbradbøfferne i bunden af et ildfast fad, hæld sovsen henover og varm retten i en ovn ved 180 grader varmluft i 30 min. 2 stk svinemørbrad á 500g
Svinemørbrad i ovn – Taknemmeligt kød. Smid dem blot i ovnen – så klarer den arbejdet for dig. Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et taknemmeligt stykke kød