Surkål og krydderier tilsættes, det hele blandes godt og bouillion spædes ved. surkål(1 kg)1 dl hønsefedt eller 60 g smør250 g(4-5 stk. 1-2 hvidvin(tør)Surkålen kan vaskes i to hold koldt vand og hældes til afdypning, hvis man synes den er for "sur". 1 ds surkål
Surkål kan lages noen dager før den skal serveres og oppbevares i kjøleskapet. Server steken med poteter, kokte, hasselback eller ovnstekte, surkålen, saus og "ett must" for min svigerfamilie
Det blev til en syrlig surkål med en meget smuk farve, idet der var både rød spidskål og rødløg i. Hvis du kan lide kommen, så er det, det klassiske surkålskrydderi
surkål og kokte poteter. Mandag. Laksewox. Mandag er som regel en travel arbeidsdag for de fleste og. etter helgens utskeielser passer det godt og starte uken med en sunn, god og
Jeg har allerede blogget om en helt almindelig surkål/ saurkraut /kraut. En herlig krydret kraut. I dag får i en mere avanceret udgave med flere smagsnuancer
Surkål og rødkål var det også. Flott sted, god mat, litt skuffende desserter -og hvor var musikken ♫♪. Min kjære overrasket meg med kjærestetur til GudbrandsGard hotell ღ