Surdej til groft rugbrød opskrift opskrifter

Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

Tilsæt salt, sirup, solsikkekerner, grahamsmel og rugmel. groft rugmel. Hæld dejen i en smurt rugbrødsform
Groft glutenfri rugbrød

Groft glutenfri rugbrød

Jeg har bagt mine glutenfri rugbrød på glutenfri tørgær, men vil gerne prøve at bage med en glutenfri surdej
Rugbrødet som min mor bager det

Rugbrødet som min mor bager det

Tag fra til en ny surdej, fyld dejen i to rugbrødsforme og lad den stå tildækkettil næste morgen. Rugbrødet er nemlig bagt med surdej på den gammeldags måde, og det kan nemt smages
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Denne opskrift er nem at gå til, og den kræver ingen forberedelser i form af surdej eller fordej – dog skal dejen koldhæve i min
Rugbrød

Rugbrød

2 dl surdej. 2 spsk groft salt. Bland ingredienserne. Hæv et døgn. Puttes i to smurte forme. Efterhæv 1 time. Bages nederst i ovnen ved 175 grader i halvanden time 2 BRØD
Groft indigo brød

Groft indigo brød

Man kan med fordel lave en fordej dagen før og tilsætte også. Det er et groft brød, med en smag der godt kunne minde lidt om rugbrød, men samtidig er det let og luftigt og smager super godt med en skive ost
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

) Opskriften er lavet med udgangspunkt i mit solsikkerugbrød uden surdej, men denne gang er der bare tilsat andre kerner end i sidste opskrift, og selvom jeg faktisk godt kunne tænke mig lidt mere smag i mit sidste rugbrød - nemlig det med solsikkekerner, så var det slet ikke nødvendigt i dette brød
Solsikkerugbrød uden surdej

Solsikkerugbrød uden surdej

Tilsæt dernæst salt, sirup, solsikkekerner, grahamsmel og rugmel og rør dejen godt sammen. groft rugmelLun først kærnemælken let og rør herefter gæren ud heri
Bryggerboller

Bryggerboller

Start med at blande vand, øl, surdej, gær, salt, honning og maltmel og tilsæt dernæst frø og kerner. Grovboller med surdej, øl og malt
Vårbrød med gulerødder

Vårbrød med gulerødder

Der er ikke tale om et rugbrød men om et rugbrød hvor jeg blander disse sorter med manitoba hvedemel som har en ekstra hæveevne, og naturligvis også noget surdej
Prø’li’å’se’her!

Prø’li’å’se’her!

HUSK nu at tage en klump af den nye dej til at producere mere surdej. Der er sirup i og farven får alting til at se mere groft ud, end det er
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg lavede selv min surdej efter Claus Meyers opskrift. Den kræver en surdej, som man enten selv kan lave eller kan få af nogen som har en
Rugbrød uden surdej

Rugbrød uden surdej

Rugbrødet efterhæver tildækket i ca. Tilsæt de afkølede rugkerner og de øvrige ingredienser. Rugbrødet tages ud af formen og afkøles
Sundt rugbrød med øl & surdej

Sundt rugbrød med øl & surdej

Dette er mit nye yndlings rugbrød som jeg bagte med min surdej. Rugbrød med maltølFørste dag. Dejen hældes i en stor rugbrødsform eller to små forme og hæverendnu en time

Rugbrød med surdej og gulerødder

Sådan tilberedesrugbrød med surdej og gulerødder. Sådan tilberedessurdej. Tilberedning. Nu er du klar med dit eget hjemmelavede rugbrød med surdej og gulerødder