Køles ned på en rist. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur
Det stod derefter på køl mens jeg tilberedte det andet. En af mine livretter er boller i karry og jeg har lavet retten med gulerod, selleri og æble,- godt inspireret af et billede jeg så forleden
Jeg bruger bollerne til den lækre æggesalat eller samme med lidt let pålæg til frokosten. Når jeg er på kur savner jeg virkelig brød at tygge på, her er et sund alternativ helt uden mel og gluten
Sådan for at blande det sunde og det usunde, har jeg her lavet en super grov bløddej, pga. Sæt bollernepå bageoarpir eller kom muffin parpir i et par muffinforme og fordel dejen
Formiddagen blev brugt på at bage glutenfri boller og lave disse sunde lakridskugler. Disse lakridskugler køres bedst på foodprocessor i nævnt rækkefølge og trilles først i lakridspulver ved servering, da pulveret ellers suger fugt til sig og bliver kedeligt