Bryder du dig ikke om alt for stærkmad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
Her til aften fik jeg lyst til kyllinge fajitas. Kyllingen blev stegt i olie på en pande. 6 tsk stærk paprika. Så tog jeg 650 g kyllingefileter, skar den ud i mindre stykker og så fik jeg vendt dem i nogle spiseskefulde af den friskblandede krydderiblanding. 6 tsk stærk paprika
I hvert fald, var der total minus på madlavningskontoen i dag og det skulle bare gå stærkt. Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op
Så er der dels noget til dem som ikke kan spise de stærke retter (som børn og enkelte voksne) og så er det også meget rart at have en ret eller to som ikke er stærk
Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
Jeg vil samtidig stærkt anbefale dig, at tage dine børn med i køkkenet. Når de har været med til at lave maden, er de mere tilbøjelig til at spise den, og endda kunne lide den
Vil dog sige at hvis man gerne vil have den lidt stærk så kan man godt putte chili i uden problemer. Det nemmeste er at man starter med at have alle tingene klar og snittet inden man går i gang ellers kan der godt gå lidt tid inden maden er færdig
Perfekt til folk med sarte maver, eller når du har brug for en pause fra den stærkemad. Så er der dels noget til dem som ikke kan spise de stærke retter (som børn og enkelte voksne) og så er det også meget rart at have en ret eller to som ikke er stærk
Her er en version med en kompot, der er super lækker til mad, fordi den både er sød og lidt stærk. Jeg synes ikke lige det har været sæson for simremad