U. d. o. v. e. r. a. t. j. g. p. å. m. i. n. k. u. s. l. ,. f. h. I. C. b. &. 5. 0. ø. y. 1. ¼. æ. 2. ½. c. 3. -. %. T. S. K. F. 4. R. B. é. D. J. ). G. t g
Tænk derfor over hvad det egentlig er du spiser. Det ændrede dog ikke min tanke om, at jeg ikke har lyst til at spise noget, hvor det er nødvendigt at bære gasmaske, for at fremstille maden
Noget andet som fanger min opmærksomhed når jeg spiser fiskeolie er, at produktet ikke har en bismag og giver sure opstød - det gør denne bestemt ikke, også er kapslerne forholdsvis små
Noget andet som fanger min opmærksomhed når jeg spiser fiskeolie er, at produktet ikke har en bismag og giver sure opstød - det gør denne bestemt ikke, også er kapslerne forholdsvis små
Efter en studietur til Schweiz i sommer fik jeg sådan mod på at opgradere min mad og spise (endnu mere) mad med næringsstoffer fra vores fantastiske natur
Jeg får ret tit spørgsmål til hvordan jeg spiser. Der er også mange der spørger hvor mange kalorier jeg spiser, og for at slå en ting fast, så ved jeg ikke hvor mange kalorier jeg spiser, det tal rager mig egentlig en papand
Dette indlæg handler om, hvad jeg som veganer spiser på en typisk dag. Det er ment som inspiration til dig, som måske har svært ved at forestille sig, hvad man egentlig spiser, når man har valgt at leve udelukkende af planter
Jeg har arbejde på en opskrift på kanelsnurrer som kan spise med lidt bedre samvittighed. MEN, når det er sagt, så er de faktisk gode, og så er det dejligt at vide at de kan spise med god samvittighed (Ved godt at det bedste ville være, at helt lade værd med at spise kage, men det fungere bare ikke for mig – Jeg er en kagepige, der er jo en grund til at jeg kaldet min blog Fru Millas cupcakes i sin tid)Så hvis man har mod på at bage nogle kanelsnurre hvor der er mindre fedt og sukker i, så får i opskriften her
F. o. t. B. y. r. a. k. c. h. d. s. p. ,. e. D. i. g. l. P. n. . V. u. æ. v. f. å. N. j. 3. O. b. m. M. U. G. Å. -. A. H. R. J. W. T. (. I. 4. w. ). ". ø. /. 2. 0. 1. 9. S. E. K. L. z. x. 8. 5. q. #. C. _. 7. l g