Sommertærte med spidskål, asparges og sprød bacon. ½ spidskål, snittet i strimler. En fantastisk lækker madtærte med nogle af sæsonens lækre grønsager, spiller rigtig godt sammen med den saltet og røget smag fra baconen
Bland spidskål med æbler og granatæble og rør dressingen i. Det kan være svært at lave en tærte, som ikke sprænger rammerne for mængden af smør, men jeg synes denne grove bund fungerer ret fint
Tryk tærtedejen på plads i tærteformen. Anret fyldet i tærten. Hæld forsigtigt æggestanden ved – har du lidt ost, kan du rive det over tærten her til sidst inden bagning
Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
(LINK) Der er en grund til, at jeg kalder dette smørstegte spidskål for det perfekte tilbehør. (LINK) På femtepladsen ligger denne vegetariske spinat-porrertærte med feta
Coleslaw med spidskål. Denne lækre tærte så jeg inde på den side der hedder saeson-web. Til bunden brugte jeg en pakke maizena fuldkornstærtedej, Men du kan gøre som du vil, hvis du har en god opskrift på en fuldkornsbund så brug den
(Træner/Carb dag- erstat evt gulerod /ærter med spidskål for lower carb). Grønkålstærte med kødbund. Den kan spises som den er eller med lidt grønt til, fx gulerodssalat eller spidskålssalat
spicy spidskålssalat med koriander. Her er opskrifter på plantefrikadeller og -postejer, på fyldte pittabrød og på forårsruller, på burgere og sunde fritter, her er tærter og pizzaer – og lidt til den søde tand – og selvfølgelig det gode gamle rugbrød
December er lig med masser af rødkål, og hvorfor ikke smørstege den som med et smørstegt spidskål. Ryd ud i køleskabet og lav fx tærte, pizza eller en god pastaret af resterne