1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken
nogle rejer, som lige er blevet varmet på panden, hvis du synes der mangler lidt protein. Jeg brugte to af mine favoritter, rød spidskål og mango, De er et rigtig flot par sammen både rå i salater eller som her i en wokret
På panden kommer du nu hakket løg og lader dem blive gyldne. Menuen blev derfor til et sommerfad med spidskål, løg og den obligatoriske madlavningsfløde
Svits squashpladerne i rapsolie på panden og drys de blendede wasabinødder henover. Dertil lavede jeg pandesvitset squash med wasabi og (igen) spidskål (fordi det smager rocker-godt
¼ – ½ spidskål. Snit spidskål helt fint og bland sammen med de kogte speltkerner. Bland alle ingredienser til dressingen og bland sammen med speltkerner og spidskål
Er panden for varm, brænder hvidløget. Er man i tvivl, dog, får man svaret i supermarkedets grøntafdeling, hvor smukke danske spidskål er ved at dukke op