Sæt en grillpande på blusset og skru højt op for varmen. Sørg for at der er flotte grillstriber på. 1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålenepå med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1-2 minutter inden du vender det på den anden skæreflade. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken
Den egner sig blandt andet til stuvning, dampning og til at riste påpanden i smør. Spidskålen snittes og hvidløget hakkes fint, og kommes på en forvarmet pande med olivenolie
nogle rejer, som lige er blevet varmet påpanden, hvis du synes der mangler lidt protein. Hvad skal man dog finde på til aftensmad sådan en søndag aften
Påpanden kommer du nu hakket løg og lader dem blive gyldne. Da jeg boede hjemme var en paneret kotelet med ris og en Knorr-sovs ret ofte på menuen - og jeg var vild med det
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. spidskål. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne påpanden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op
Svits squashpladerne i rapsolie påpanden og drys de blendede wasabinødder henover. Bland kokosolie med cheritomaterne på dåse med ingefær, hvidløg, chili, salt peber, løg og peberfrugt
Jeg har altid været vild med de fløjlsbløde, møre kyllingestykker i retterne på kinesiske restauranter, og jeg har altid troet, det var noget helt specielt kinesisk, de kunne på de restauranter
Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. ¼ sommerkål eller spidskål. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne påpanden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op