Hæld sovsen i en gryde og varm den til den ønskede temperatur. Sovs. Sovs. 1) Kom kødet i en skål og tilføj posens indhold samt mælk og rør det rundt med en håndblender indtil al skålens indhold er godt blandet sammen. 3) Steg alle de små frikadeller til de ikke længere er bløde i midten. 1) Kog kartoflerne i en gryde indtil de falder af gaflen. 5) Bag kartoflerne i forvarmet ovn på 200 g varmluft indtil de er gyldne og osten er smeltet. 1) Hæld 200g frosne grønne bønner i kogende vand og kog dem indtil de er bløde og varme. 2) server et par cornichoner til hver potion. 500g hakket svine- og kalvekød. 1-2 pk brun sovs
Vandet skal nemlig bruges tilsovsen. Lad den stege videre, indtil sværene er sprøde. Rids sværen i svinekammen helt ned, men uden at der ridses i kødet
Helstegt dyrekølle, en blandet salat med portvinssyltede tranebær og glaserede valnødder – samt den klassiske Cumberland sovs, der er så god til koldt kød – især til vildt og okse
Sidst vi fik græsk farsbrød fik vi flødekartofler og spinatsalat til, men det smager også skønt med kartofler, dampede grøntsager og brun sovs eller tomatsovstil
Pisk lidt i stegeskyen med et piskeris, smag til med salt og peber – så der der sovs. Smeltende mørt kød, knasende sprød svær og krydret æblesovs med duft og smag
Til Oskars fødselsdag i august havde vi forskellige salater og kød på grillen, men Mikkel skulle lige sikre sig, at jeg ikke havde glemt en tærte i køleskabet