Er du ikke til hvid fisk, kan den også serveres med kylling, snitzler, laks eller rejer. Efter et par dage med masser af kød på menuen trængte vi til noget lettere herhjemme
Fra skinka kommer også stykningsdelene skinkestek, flatbiff, skinkebiff og snitzler. Fastelavn er et ord som stammer fra det nedertyske ordet for «kvelden før fasten»
De andre snitzler laves på samme måde. 8 skinkesnitzlersmøreost med yndlingssmag3-4 gulerødder 1 pastinak1-2 stængler af bladselleri1-2 fed hvidløg1-2 rødløg salt og friskkværnet peber1-2 dl bouillon (vand og terning, gerne øko)Skinkeschnitzlerne bankes helt flade og tynde (min mand brugte kagerullen) Gulerødder, pastinak og bladselleri snittes i julienne (tændstiktynde stave) gerne på mandolin-jernet, som vi ikke helt kan finde ud af, men til julienne-snitning fungerer det fint
I dag har vi lagd risotto og hjemelagde snitzler. Jeg kommer til å fokusere på Risotto, vis dere vil har oppskrift på hjemlagde snitzler så kan dere be Guri om oppskrifta på bloggen hennes, Berrealt