I videoen pisker jeg sammen med hånden, og der bliver det bare til en gul tung smørcreme. Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme
Jeg serverede kagen på paptallerkener og i servietter, da vi var i Tivoli til deres juledecember arrangement - så vi drak varm plantemælks kakao til jeg også havde med hjemmefra - for det var koldt og meget hyggeligt
Dæk nu hele kagen med Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Chokoladesmørcreme. Spis Maltesers kagen med det samme eller opbevar den i køleskabet i op til en uge – kagen kan også fryses
Kagen består af chokolade sponge cake bunde, med skildpadde-palmin smørcreme som fyld og opsmurt med chokolade-palmin smørcreme, efter fødselsdagsbarnets ønsker
Smørcremen laves ved først at piske æggehviderne til en let skum i en skål. Citronkagen laves først, da den skal være afkølet før den samles med smørcremen
Når kagerne er færdigbagt skal de køle af, og imens de gør det kan du lave noget smørcreme/frosting. “Lim” dem sammen med smørcreme – nu har du en kugle
Så blev det tid til endnu et forsøg med pensel broderi til dekoration af en kage, denne gang lavet i smørcreme i stedet for royal icing, som er det mere traditionelle at bruge
hmmmm ikke så heldigt, hvad kan man så lære op over kanteren på toppen eller siderne så er det bedre at bruge royalicing eller smørcreme som er nemmer at styre
Sørg for at piske længe, så smørcremen, der er base for frostingen bliver meget hvid og cremet. i programmet i morges – men den samme opskrift på dejen bruger jeg også til disse små finurlige kager, som jeg har udviklet for OBH Nordica
Lad kagen afkøle helt på en bagerist, og flæk den i to dele. Tilberedning 1 Tænd ovnen på 150º C traditionel varme. 2 Kagedej Smelt smør, sukker og honning i en gryde, og lad det køle lidt af. Bag kagen midt i ovnen i 50-55 minutter. 3 Smørcreme 100 g blødt smør