Som sagt blev mine en anelse bløde i midten, men smagen var super lækker, og der behøves ikke mere en ½ dl sukker i denne potion, da dadler er meget søde i sig selv, og derfor hjælper med til at søde småkagerne
En anden juleopskrift var disse Sunde chewy julesmåkager, som også sagtens kan laves efter jul måske med andre krydderier som vanilje eller lakrids – det må jeg ihvertfald prøve
Tilsæt dadel (dadler), kakaopulver og appelsinsaft og blend igen. Efter jeg, for en lille måned siden eksperimenterede i køkkendet med mine vanilleis-muffins, blev jeg så glad for bunden og vanillecremen som combi, at jeg videreudviklede lidt på idéen
Nu er det snart jul og det er tid til småkager, desserter, søde og bløde, knasende og sukrede sager. I stedet for agavesirup, som jeg ikke ønsker at bruge eller har det godt med, har jeg brugt ahornsirup
Disse småkager er et sikkert hit i alle hjem. Måske sammen med nogle dadler. De har alle julens krydderier blandet sammen med tørrede frugt og mørk chokolade – det bliver næsten ikke bedre
De må også gerne smage dejligt af jul, men helst ikke gerne give hovedpine i januar over en masse ekstra, ærgerlige kilo… Derfor kan det være smart at begrænse sine vaniljekransespisende dage til de traditionelle juledage med familien, eller sige nej tak til de kedelige småkager på kontoret og ja tak til mormors de bedste
Sæt ti kugler af massen af på en bageplade med god plads imellem kuglerne. 2 håndfulde friske dadler (uden sten). Mas dem flade med hånden (til de er ca 0,5-1 cm høje) og bag i ca. 15 min til småkagerne har fået farve og er gennembagte
Jeg havde lavet de her småkager til at tage med i praktikken og de var et hit. Tril små kugler, sæt dem på en beklædt bageplade og tryk dem flade med en gaffel eller dine fingre