Skyr og kylling opskrifter

Avocado med kylling i karrysalat lavet på skyr

Avocado med kylling i karrysalat lavet på skyr

Kom skyr i en skål og tilsæt karry. vand til at kogekyllingen i. Jeg synes smagen var forfærdelig i munden, og det ville jeg ændre, da avocadoen er en utrolig sund frugt
KYLLING I RÖMERTOPF

KYLLING I RÖMERTOPF

Til retten serverede jeg en edamamemos, af blendende bønner, lidt skyr, salt, peber og citronsaft. Kyllingen rengøres og lægges ovenpå rodfrugterne og pensles med citronsaft, salt og timian, og låget lægges på
Basilikum-chili kylling m. gulerodsmos

Basilikum-chili kylling m. gulerodsmos

skyr. Dette er på ingen måde inspiration til den store kogekunst, men inspiration til en super enkel ret som har en god stærk smag og ikke mindst er super sund
Skyrmarinet kylling med blomkålscouscous

Skyrmarinet kylling med blomkålscouscous

Bland skyr med alle krydderierne og de knuste fed hvidløg og kom det i en frysepose. Den stod på kylling til aftensmad og tænkte om man ikke kunne forsøge at marinere det på en lidt anden måde
Pastasalat med kylling, spidskål og fennikel

Pastasalat med kylling, spidskål og fennikel

Blandt andet denne lækre pastasalat, med kylling, spidskål og fennikel rørt om med en skyrdressing. Opskrift på pastasalat med kylling, spidskål og fennikel
Kålpakker med kylling

Kålpakker med kylling

Efter al den fede mad i december begynder jeg at længes efter januar, hvor fitnesscentrene trækker en masse til og reklamerne er fulde af kål, salat, skyrog lignende

Coleslaw (med kylling og feta)

Fordi coleslaw jo er tilbehør, har jeg her stegt lidt kylling (alt for lidt) i kokosolie og skåret lidt fetaost til
Indisk butter chicken

Indisk butter chicken

Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyrog koriander, chicken tikka masala ogkylling i cremet kokos-cashew-sauce
Kyllingetærte med spinat, tomat og parmesan

Kyllingetærte med spinat, tomat og parmesan

Skær kyllingebryst i mindre stykker og steg dem på en pande. Der er en smule stille på bloggen for tiden, men det er simpelthen, fordi jeg nyder sommerferien i fulde drag og er ude og opleve en masse, så der bliver desværre ikke tid til at komme så meget i køkkenet