Start med at rense kartoflerneog sæt dem til at koge. Lad dem hygge sig til de har stegeskorpe på den ene side, hvorefter du vender dem ogtilføjer rosenkålene i kvarter
Det er også her timing kommer ind i billedet – kartoflerne er nemme at lave (og passer til en masse retter), men til sidst skal både bøffer, sauceogkartofler være færdige på samme tid
Skyen i bunden kan dryppes over kødet eller bruges til en sauce – eller til jordskokkemosen ovenfor. Og så skal du bare koncentrere dig om tilbehøret, fx en gang kartofler, rodfrugter og/eller salat
nyopgravede kartofler, lækker brun sauceog majs fra egen have. Forleden aften fik vi en stor økologiskekylling som blev tilberedt på helt gammeldags maner med bl
Mayo-’sauce’. Da jeg havde overstået træningen, cyklede jeg hjem til mine forældre, hvor der stod grill og kold hvidvin på menuen Som altid fik jeg lov til at sætte mit præg på maden – for ikke næsten at lave det hele selv Men det foretrækker jeg egentlig, for jeg elsker at lave mad
Tilsætsojasauceog engelsk sauceog varm kort igennem. sojasauce. Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
På billedet er de serveret med en sweet and sour sauceog brasede kartofler. Men du kan også servere kyllingefrikadellerne med traditionelt kyllingetilbehør, som brun sovs, agurkesalat ogkogtekartofler
Server frikadellerne med kartoffelmos, gulerødder ogsauce. Det vigtigste, når man laver kyllingefrikadeller, er, at man sørger for at tilføre kødet noget smag
Jeg har lavet denne bog for at give dig inspiration til aftensmad, som foruden at være glutenfri og mælkefri også skal give dig lyst til at få flere grøntsager og basedannende mad ind i din dagligdag