havde en stor rød peber som bare skulle bruges, så den røg også i. Imens koges de hakkede tomater, røde peberfrugt i tern, hvidløg, fløde, diverse krydderurter, bouillion, salt og peber op, og smages til
Salt. Krydr kyllingen med salt og peber og en smule olivenolie. Rør rundt et minut, og tilsæt så den resterende trøffelolie og smag til med salt og peber
Både gemalen og jeg var så sultne, at vi straks røg på The New Yorker. Både kæresten og jeg var så hamrende trætte, svedige og sol-bustede at vi dårligt nok havde energi til at udveksle andet end "ræk mig lige saltet"-sætninger
Saltlage var “Kringelbach’s Engelske lage”. salt-peber-enebær. salt-peber-enebær. Nu blev det tid til at forsøge med hjemmelavet bacon og en lille bayonneskinke Kødet blev saltet i 3 dage. 300 g salt. Røgning i ca 3 timer ved 40 C – 55 C. fin konsistens, salt ok, røg ok, men det smager lidt sødt, så jeg reducere sukkermængden væsentligt næste gang 1 l vand. 300 g salt
Efter nedkøling (det røg udendørs, så det gik stærkt) en tur med stavblendere og VOILA. 1 løg, finthakket1 fed hvidløg, finthakket 2 spsk ekstra jomfruolivenoliehav- eller stensaltfriskkværnet sort peber 2-3 dåser flåede tomater ½ tsk paprika 3 spsk hvidvins- eller æblecidereddike 4 spsk mørke rosiner Sauter løg og hvidløg ved meget lav varme i olivenolie, salt og peber i 10-12 minutter til løgene er klare, bløde og søde
Salt og peber. Opskrift gås, gåsesteg, langtidsstegt, julegås, hjemmelavet rødkål. Salt og peber. Sådan en hjemmelavet rødkål kan godt stå og simre i et par timer
Jeg varierer gerne mine kartoffelsalater i uendeligheder afhængigt af, hvad jeg har i køleskabet – denne gang havde jeg ikke andet end agurker, så jeg røg en tur i SuperBrugsen efter radiser, purløg, persille og (naturligvis) nye kartofler