salt og peber. salt og peber. 3-4 blade hjertesalat. 1) Form 4 bøffer af oksekødet og krydder dem med salt og peber. 2) Varm en pande op og tilsæt lidt olie og steg bøfferne på den. 3) Skær løget i skiver og steg dem sammen med bøfferne. 4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg. 3-4 blade hjertesalat
Start med at riv gulerødderne, og skær abrikoserne i mindre stykker. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og hæld det i en brød form, beklædt med bagepapir
Put selleri-/nøddebøf ind i burgeren sammen med peberfrugt, agurk, tomat og salat. Selleri-/nøddebøf. Burgere kan laves i mange variationer med forskellige slags brød, bøffer, fyld og smørelse
Tommi lavede bøfferne efter en opskrift fra min "Middag med Jamie"-bog. Den anden dag fik vi burgere, da jeg købte nogle lækre grove burgerboller i ABC
På vores ferie i Mexico stod menuen en af dagene (- en selvfølgelighed i vores familie. Vi grillede lækre bøffer på grillen og lavede hjemmelavet guacamole af fantastiske store og modne avocadoer, man desværre sjældent finder magen til i de danske supermarkeder
Men jeg har dog kunnet mærke at mit generelle velbefindende er blevet værre. Efter jeg i sin tid blev vegetar var det som jeg lige så langsomt blev mere og mere sensitiv overfor mælkeprodukter
-). I dag har den for mit vedkommende stået på brunch med familien og da jeg kom hjem havde jeg den største ‘craving’ for pandekager, så det skulle laves
Det var faktisk fordi min kusine Mette efterspurgte opskriften til familie-julefrokosten her i januar, at jeg syntes den skulle bages når nu hun kom på besøg
Få broccolien skåret ud i mindre stykker, og blend det, så det minder om mel - bare fugtigt. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
Faktisk er vi i gang med at skrive en bog om præcis dette emne, som udkommer til August. Så disse fritter er en lille teaser, vil du læse mere om bogen se gulerodder
De her linsebøffer er faste i konsistensen, de er saftige, og så smager de uuh-mami-lækkert. Raps- eller kokosolie til stegning (eller tilsæt lidt olie i farsen, hvis du bager bøfferne)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.