1 rund springform på 22 cm GLASUR. Jeg elsker kager med banan, det gør dem herligt svampede. Kagen smager dejligt af kardemomme – og selvfølgelig chokolade (12 personer) 3 hele æg 200 farin 100 g smør 100 g mørk chokolade, 70 % 4 modne bananer 100 g hvedemel 50 g kakao 1 tsk
Den har en lille rund og blid smag af kaffe, men slet ikk enoget gennemtrængende. ) Derfor valgte jeg igår at udfordre mit chokoladekage univers og lavede så denne her dejlige sag
Jeg brugte en almindelig rund springform, så kagen blev ret høj. Hvis nogen synes, det er lidt trivielt, at jeg (næsten) kun laver chokoladekager, beklager jeg meget
migThe Food ClubOpskrift på sund chokoladekage med skyrtopping og hasselnødder (serveret med brombær/æblekompot) til 5-6 personer. Fæld dejen i en lille form beklædt med bagepapir (jeg brugte en rund med Ø18) og glat overfladen med en dejskraber
Den allerbedste chokoladekage efter min mening. Louises chokoladekage, 8 pers. Hæld kagedejen i en rund springform (24 cm i diameter) og bag kagen i ovnen ved 175 grader i 60 min
Kom æggeblandingen i ølblandingen, og rør rundt. Da jeg stod op søndag morgen var det første der røg igennem mit hoved "jeg skal bage chokoladekage med Guinnes"
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Jeg brugte en almindelig rund springform, så kagen blev ret høj. Hvis nogen synes, det er lidt trivielt, at jeg (næsten) kun laver chokoladekager, beklager jeg meget
Er kagen hævet op, så den har rund top, så skær toppen af, så kagen bliver helt lige og glat. Nå ja og så elsker jeg citronmåne – næsten lige så meget som jeg elsker chokoladekage