S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
I. w. e. k. n. d. b. l. v. å. j. g. o. B. t. r. æ. V. i. h. a. f. ø. s. m. u. O. P. J. p. y. ,. 2. 1. 3. 0. '. -. D. R. G. T. ". E. L. C. H. F. (. ). c. A. é. 4. S. /. M. 5. N. Y
Pisk æg og sukker, til det er luftigt. Rør de tørre ingredienser sammen, og vend dem i dejen. Hæld dejen ud i en bradepande 30 x 40 cm med smurt og melet bagepapir
Det endte med denne roulade, lavet af indfarvet lagkagebund og fyldt med hindbærmarmelade. Efter bunden var bagt, blev den smurt med hindbærmarmelade og forsigtigt rullet sammen til en roulade
Opskriften her er velsmagende, men uden at være for kraftig i smagen. Chokolade roulade er en god klassiker i det danske køkken, man kan købe dem færdige, men de er bestemt forsøget værd selv at prøve at lave
Eller – hvis man skal lave en helt snorlige rouladeuden revner, så er det svært – det kræver lige lidt øvelse (jeg kan ikke endnu), men resten af arbejdet er nemt at gå til, og det tager ingen tid
En roulade er altid lækkert til aftenskaffen, og hvad er ikke bedre end at være lidt kreativ. Det kan være med en flot og anderledes roulade med et dekorativt mønster og nutella indeni rouladen
Jeg fik den idé at bage en roulade og lave en lækker banan fyld til. Inspirationen kom af, at jeg havde en klase bananer liggende og da jeg ikke lige have overskud til at bage en banankage (som tager en del tid i ovnen), så tænkte jeg at eksperimentere med det som fyld i en roulade
Når bunden er kølet helt af, smøres cremen ud over og rulles til en roulade. FORORD. Den klassiske kage, hvor man laver en tynd bund og ruller den med enten marmelade, creme eller andre herligheder