Drys et nyt stykke bagepapir med lidt sukker, og vend rouladebunden ud på det. Rå bær, der er rørt med sukker – hindbær, tyttebær, solbær, brombær eller ribs for eksempel – is i tynde skiver – den udgave skal serveres med det samme – nougatcreme, flødeskum med bær, chokoladecreme … der er rigtig mange muligheder
Opskriften kan bruges som grundopskrift, så du kan selv variere syltetøjet (fx kan du i stedet bruge rabarber eller jordbær - eller en blanding af de to), men denne opskrift med udgangspunkt i en hindbær roulade, da jeg netop har lavet en masse god hindbær syltetøjmed citron i (se evt
Syltetøj/marmelademed bær. Når bærerne er udkogt, smages den til med evt. Jeg vil vove og påstå at der findes lige så mange måder at lave syltetøj/marmelade på, som der er mennesker der prøver
Smelt lidt chokolade over vandbad og lav “tigerstriber” med en te-ske over marcipanen. chokolade, fløde, flødeskum, gåsebryst, how to, husblas, hvid, Kage, kagefyld, konditor kage, marcipan, marmelade, opskrift, syltetøj, tutorial