Herefter skiver af kartoffel. 600-800 dyrefilet1 spsk enebær8 peberkorn1 spsk tørret timian4 spsk olivenolie3 bananskalotteløg1 fed hvidløg2 dl rødvin1 spsk hindbæreddike20 gr mørk chokolade200 gr blåbærSørg for dyrefileten er renset for sener. I en skål blandes enebær, peberkorn og timian med 4 spsk olivenolie. Steg herefter kødet 8-10 minutter i ovnen på 200 gr. Sprøde flødekartofler4 runde alu-formeOlie2 bagekartofler100 gr revet emmentaler8 spsk piskeflødeSmør alu-formene med olie. Hæld 2 spsk fløde i hver form og slut af med et lag revet emmentaler. Bages i ovn ved 200 gr i 30-40 minutter til overfladen er gylden og sprød. 1 spsk tørret timian. 100 gr revet
Fiskegryde med tomat og revet ost. Laks i ovn med bagt kartoffel og dip. Servér de panerede fiskefileter med kartoffelbåde, kolde ærter, citronbåde og tomatpuré