Rasp til blomkål opskrifter

Crunchy blomkål

Crunchy blomkål

Det er nemlig blomkål pakket ind i panko rasp, så det bliver nogle crunchy mundefulde, der er gode som tilbehør
5 lækre retter med blomkål

5 lækre retter med blomkål

Blandingen af rasp, smør og blomkål bagt har dog vakt stor popularitet, og det er i dag en af de mest populære grøntsagsgratinner i dag
Tunfrikadeller

Tunfrikadeller

Hertil kan du servere hvad som helst til af grøntsager – kogte ærter, bønner, blomkål, gulerødder – eller du kan servere salat til, f
Pastasalat med små kyllingefrikadeller

Pastasalat med små kyllingefrikadeller

Smag til med salt og peber. Giv en gaffel med til at spise det hele med. Server frikadellerne til aftensmad og tag 4-6 fra til de 2 madpakker og kom dem indpakket i køleskabet, hurtig efter stegningen. 3 spsk rasp. 1 spsk olie til stegning2 madkasser med pastasalat. 1 dl blomkål i buketter
Stegt flæsk

Stegt flæsk

Vend flæskeskiverne i sammenpisket æg og derefter i rasp, og steg som ved stegt flæsk på pande, eller i ovn hvor flæsket bare lægges i bradepanden beklædt med bagepapir
Blomkålsgratin

Blomkålsgratin

Rasp. Den kan spises som selvstændig ret, eller den kan serveres som tilbehørtil noget kød. Kål skulle være så sundt - og blomkål er en mild en af slagsen
Blomkålsgratin

Blomkålsgratin

Smør formen, og drys halvdelen af raspen i. Tilsæt mælken og ca. Danske blomkål er lækre lige nu, nyd dem rå i salater eller prøv denne dejlige blomkålsgratin
Sprøde og lækre tundeller

Sprøde og lækre tundeller

Rasp. Til vores tundeler lavede jeg en salat af hvad vi lige havde i køleskabet. Den bestod af bulgur, revet blomkål, rød peber og æble

‘Mormormad’: Gammeldags blomkålsgratin

Rasp og et par tynde smørklatter til toppen. Med sprød rasp på toppen og blødt og lækkert gratinfyld. Det andet af de uhyggeligt billige, danske blomkål blev brugt til en blomkålsgratin
Blomkålsfad med ost og sprødt låg

Blomkålsfad med ost og sprødt låg

Hæld blomkålen over i et ovnfast fad, bland med osten, drys med rasp og gratiner under grillen i ovnen, til overfladen bliver gylden