en form og bager det i ovnen - så bruger jeg en bechamelsovs med rasp i stedet. af dem der hverken spise kød eller fisk og heller ikke produkter der stammer
Den forlorne hare er færdig når der løber klar saft fra stegen når man stikker i den med en kødnål. Når kødet er færdigt, hældes skyen fra og kødet hviler mens der arbejdes på sovsen
Farsen skal formes til klumper i frikadellestørrelse, vendes i rasp og steges sprøde på panden. Har man en kødsav, kan man skære den i skiver og lave en lækker, vild ‘osso buco’ af den
Rør kødet med løg, oregano, mælk, rasp og paprika og krydr med salt og peber. rasp. Dette fad er mexicansk krydret og kan laves både vegansk og helt traditionelt med oksekød
Kom løg, mælk, æg, hytteost, spinat, rasp og mel op til kødet, og rør det hele sammen til en fars. 400 g hakket kyllingekød. 12 spsk rasp. 1Til 4 personer 400 g hakket kyllingekød 1 tsk salt 1 1/2 løg (jeg brugte små løg) 1/2 dl mælk 1 æg 150 g hytteost 150 g spinat (frisk eller frossen - husk at tø den op inden brug, hvis du bruger frossen) 2 spsk rasp 2 spsk hvedemel smør olie FedtfattigRør kyllingekød og salt sammen, og lad det hvile, imens du ordner løg
rasp. Jeg er dog meget bevist om, at hverken miljøet eller min krop har brug for at spise kød hver eneste dag, og jeg forsøger derfor at få mindst 2 kødfridage ind i madplanen. Drys med rasp og gratiner i ovnen 45 min. 3 spsk rasp
I mit barndomshjem var krebinetter dobbeltpanerede i æg og rasp, og de var høje. Nogle mener, det har noget med paneringen at gøre, og andre, at det har noget med kødet at gøre
Blend først løg og hvidløg i en foodprocessor, tilsæt så det revne rødbede og de kogte ris, og blend igen til massen er en grov fars, der minder meget om hakket kød – lad den ikke blive alt for fin