Ragu alla bolognese opskrifter

Den klassiske opskrift: Lasagne alla bolognese

Den klassiske opskrift: Lasagne alla bolognese

Raguallabolognese – italiensk kødssovs helt efter forskrifterneSpaghetti alla carbonaraSpaghetti med kaperspesto – spaghetti al pesto di capperiRisotto med skovduer – risotto ai colombacci

Kendisser og radiser

Og det at de fylder og giver friskhed/skarphed, gør dem i stand til at være gode kød-reducerende gæster i kendis-retter som høns i asparges, boller i kary, beuf bourgignon, ragú allabolognese, thai-salat med oksekød, pork vindaloo

Bolognese alla Frank

Bolognese(på italiensk, ragú allabolognese) stammer oprindeligt fra Bologna i Italien. Det er også denne internationaliserede udgave af bolognese jeg her smider min version af

Opskrift på Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese eller Spaghetti med Kødsovs som den danske variant kaldes, kan laves på mange forskellige måder, men jeg er mest tilhænger af denne her helt klassiske, som læner sig  af den oprindelige raguallabolognese

Frisk pasta med æg – pasta fresca all’uovo

Tagliatelle med ragú allabolognese. Her er en grundopskrift på frisk pasta med æg, som kan bruges til for eksempel tagliatelle, papardelle, tagliolini, ravioli og tortellini

Pasta – ny kogebog af Antonio Carluccio

der er alt fra de mere klassiske og lettilgængelige saucer (Tagliatelle Fresche con Ragù allaBolognese skal her i øvrigt i sagens natur også lige nævnes) til de lidt mere specielle og udfordrende