Det er dejligt vejr udenfor, og det er ved at være rabarbersæson nu, og det skal jo fejres med en skøn og ikke mindst nem kage med rabarber, marcipan og hakkede mandler
Dejen kan hurtigt røres med ske. Drys med mandelflager og perlesukker. 3-500 gram (Kan erstattes med anden frugt). 1Bland sukker og vanille med skyr ell. 1Bland natron med mel og rør det i skyrblandingen. 1Smør et et tærtefad og fordel dejen heri med en dejskraber. 1Bag rabarberkagen 30-35 minutter v
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Endnu en variation af en lækker kage med rabarber. Beklæd en springform med bagepapir (ca. Server gerne kagen lun med cremefraiche eller skyr fx rørt med vaniljesukker
Vend til sidst mandler og rabarber i. Har du, som jeg, rabarber til at ligge i fryseren fra i sommers, og trænger du til lidt solskin på en grå efterårsdag, så kommer her en opskrift på en nem rabarberkage
Rabarberkagermed kokos. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 1 dl mandler
Rabarberkagermed kokos. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 1 dl mandler
Rabarberkagemed marcipan og mandler. Rabarberkagemed ingefær, hvid chokolade og kokos. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
Rabarberkagermed kokos. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 1 dl mandler
Rabarberkagermed kokos. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 1 dl mandler
Rabarberkagermed kokos. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 1 dl mandler
Rabarberkagermed kokos. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 1 dl mandler
Rabarberkagermed kokos. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Sauteret spidskål med feta og kapers. 1 spidskål 2 æbler 1 dl mandler ½ granatæble dressing. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. 1 dl mandler