Römertopf opskrifter

R.I.P. Römertopf og langtidsstegt lammekølle

R.I.P. Römertopf og langtidsstegt lammekølle

Det blev dens død, Römertopf’en. Min Römertopf er død. Opvarm ovnen til 100 grader, mens kødet lægges i en römertopf sammen med de resterende ingredienser. lam, lammekølle, langtidsstegt, ramsløg, römertopf 6 personer
Helstegt kylling i Römertopf

Helstegt kylling i Römertopf

Rødebede-grønkålssalat med avocado og ristede mand. Grønkålspesto. Grønkålssalt med rødkål og bagt butternutsquash
Langtidsstegte spareribs i Römertopf

Langtidsstegte spareribs i Römertopf

Sæt Römertopfen i blød. Kom dem i Römertopfen sammen med spareribs. Tag benene op af Römertopfen og læg dem på et stykke bagepapir på en bradepande
Brød bagt i Römertopf

Brød bagt i Römertopf

D. e. t. r. i. k. n. o. g. b. d. y. a. ø. J. v. m. s. u. j. ,. h. l. f. æ. å. p. ". 2. 4. 1. S. 0. -. T. H. E. R. ö. '. c. 5. B. 3. V. e g
Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

Lad Römertopfen suge vand i minimum ½ time. Halvér løgene og de sidste to æbler og læg dem i bunden af Römertopfen
Oksekød i römertopf

Oksekød i römertopf

Det er nemt at tilberede og hurtigt at forberede. Vi synes, at løgene skal skæres i halve ringe, ellers bliver de for grove at spise
Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Kan man bruge stegeso af glas eller keramik (römertopf), eller tupperware i stedet for. Rør først gæren ud i vandet så det er jævnt fordelt
Når det godt må tage laaaang tid

Når det godt må tage laaaang tid

Så jeg har fulgt Römertopfens (også kaldet stegesoens) renæssance med en vis undren. Men så var det, at min svigermor forærede mig sin Römertopf, som bare stod og samlede støv
KYLLING I RÖMERTOPF

KYLLING I RÖMERTOPF

Imens skæres rodfrugterne i tern, løgene i både og lægges herefter i römertopfen hvor det blandes med olie, timian og salt
Kylling med grønsager i tagine

Kylling med grønsager i tagine

Römertopf. Jeg har for første gang forsøgt mig med at lave med i en. tagine. En tagine er et rundt lerfad med et kegleformet låg, som man især
Den Store Påskemiddag

Den Store Påskemiddag

Det kunne have været lammekølle i Römertopf, men i stedet valgte jeg lækre filetter. Lige om lidt propper jeg hele min familie og en uanstændig masse bagage i bilen og kører til Schweitz
Rullesteg med persille

Rullesteg med persille

Læg i römertopf eller smedejernsgryde med låg. Mad der tager lidt tid at producere, men har næsten ingen foreberedelse, masser af smag og kraft – what´s not to like siger jeg bare