Selve kødet blev som sædvanligt lavet medkrydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle iovnen
Pulledpork har vi lavet mange gange på grill eller iovn – men denne gang har vi snydt. Imens stegen hyggede sigiovnen, stod burgerbollerne og hævede sidste gang
Herhjemme har vialtidspistpulledporki en burger eller sammen medkartofler og brun sovs. Vi var lidtskeptiske, da vi tænkte at nachos'ne villeblive smattede pga pulledpork
Pulledpork er en god mulighed, men det er jeg ærligt talt ved at være bare en anelse træt af. Smør sværen medlidt af fedtet og læg den indiovnen på grillmed varmluft, til den popper op og bliver sprød og knasende
Nu kan jeg ikke understrege minkærlighedtilpulledpork nok, og én af stegene har da også fået det stempel, hvilket efterlod denne labre sag til et nyt og spændende projekt