Porrer, æble og karry passer rigtig godt sammen efter min (og mange andres smag) Her får du opskriften på en hurtig og nem hverdagsret, hvor der også er tilføjet mandler og æg
Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrog og skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
På billedet er pandekagerne fyldt med en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
2 porrer i skiver (jeg brugte 3 håndfulde fra fryseren). 300 g gulerødder i grove stykker. Hæld gulerødder, paprika samt salt og peber i gryden sammen med bouillon og fløde – og lad retten simre under låg i 35-40 minutter. 2 porrer i skiver (jeg brugte 3 håndfulde fra fryseren). 300 g gulerødder i grove stykker