Lasagneplader. Når man spørger sin kæreste, hvad han vil have tilaftensmad, og tilbyder at lave lige det han vil have, forventer man ikke, at svaret er lasagne
Jeg lagde først lidtspinatsammen med tomtasovs ibunden og dernæst lasagneplader. Når vi laver lasagne herhjemme er det ofte dentraditionelle med kødsovs, lasagneplader og bechamelsovs
Læg lasagneplader, bønnesovs og et tyndt lag bechamelsovs i lag til fadet er fyldt. Kødet er skiftet ud med røde mung bønner og jeg foretrækker fuldkornspasta plader, fremfor hvedepasta
Læg først et tyndt lag mornaysauce ibunden, derefter spinat, så fisk og lasagneplader. Lasagnenafsluttes med et lag sauce og et godt lag gratineringsost
Fortsæt indtil alle plader og sovs er brugt. Tilsætrestenafingredienserne. Minyndlingslasagne er helt klart den fra Karolineskøkken som hedder Italiensklasagne
Læg så aubergine/squash-pladeribundeni ét lag. Skær bund og top afaubergine og/eller squash og skær deni tynde ‘plader’ (ja, det er alternativettilpastapladerne )