Det er altså et tilfælde at det blev perlehøne og perlespelt. Svits løg sammen med perlespelten. Perlehøne marineret i gin og appelsin serveret med risotto af perlespelt med urter og gulerødderMarinade1 fed hvidløg6 peberkorn4 enebær1 tsk fennikelfrø1 appelsin1 ½ dl gin1 spsk honning6 spsk rapsolie6 perlehønebryster med vingebenLæg hvidløg, peberkorn, enebær og fennikelfrø i en morter og knus groft. ”Perleotto” med urter og gulerødder1 bananskalotteløg1 spsk smør1 spsk olivenolie200 gr perlespelt2,5 dl hvidvin5 dl grøntsagsbouillon3 gulerødder2 persillerødder1 fennikel1 lille bundt citrontimianSkær løget i helt fine tern. 200 gr perlespelt
vand (til kogning)Start med at koge perlespelten let - ca. Når perlespelten er afkølet røres gæren ud i det lunkne vand og dernæst tilsættes salt, brun farin og den kogte perlespelt
Vend knoldsellerien med den lune perlespelt og server med hakkebøf og dressing. 2 dl perlespelt. Tilsæt perlespelten og en ½ liter vand og lad det simre i 30 min. 1 dl af den kogte perlespelt, og lad det køle af på en tallerken, efter et par minutter blandes den sammen med oksekødet og krydres med salt og peber. Opskriften er udviklet til Meny Rønde 2 dl perlespelt
PERLESPELT. Her til aften lavede min søster og jeg bagte butternut sqaush med perlespelt og kylling. et kvarter tilbage koges perlespelten i rigeligt letsaltet vand
H. o. s. N. e. w. y. r. k. b. h. a. t. f. n. d. j. g. v. …. m. æ. l. i. p. å. D. u. ø. A. S. ,. O. G. –. (. 4. 2. ). ½. c. 1. 3. 6. %. 0. L. 5. -. T. M. I
E. n. t. i. g. e. r. a. j. C. l. u. s. M. y. A. m. k. -. d. f. å. h. o. b. D. v. ,. p. (. ). ø. æ. I. 7. '. K. P. J. 2. S. 5. 0. c. 1. 3. ½. F. R. T. H. B. 6. 4. 8. 9