Peberrodssovs til 10 personer opskrifter

Peberrodssovs

Peberrodssovs

5. 0. g. r. s. m. ø. e. l. a. i. n. 2. -. 3. p. k. h. v. d. æ. /. b. o. u. f. 1. t. S. y. ,. R. L. T. t g
Oksebryst med sur/sød peberrodssovs

Oksebryst med sur/sød peberrodssovs

Tilsæt de rengjorte grøntsager og salt/peber. Tilsæt mel og pisk godt. Tilsæt bouillon lidt ad gangen, så det ikke klumper
Oksekødssuppe med kød og mel boller

Oksekødssuppe med kød og mel boller

Tilsæt grøntsagerne og salt/peber. Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom det tilbage i suppen. Varm op og tilsæt kød/melboller
Udskæring - Okse Tykkam

Udskæring - Okse Tykkam

Jeg bruger den dog oftes til Gullash eller Beuf Bourguignon. Her er lidt eksempler på hvad jeg bruger Tykkam til
Kylling i aspargessovs

Kylling i aspargessovs

Tilpeberrodssovsen udelades asparges og i stedet tilsættet friskhøvlet peberrod til allersidst. Kylling i aspargessovs eller kylling i peberrodssovs, det er bare supernem aftensmad og så smager det af middagsmad hos mormor

Peberrodssovs sur/sød

Vand og majsstivelse røres sammen til jævning. Smages til med eddike, sukker, salt og peber. Lige før servering tilsættes revet peberrod

Majspandekager med stegt kylling og rosenkål

Kylling i peberrodssovs Et udmærket alternativ til høns i asparges i tarteletter. Velsmagende fyld, som også sagtens kan serveres i almindelige madpandekager eller som en stuvning til andre retter

Ugens madplan uge 45

dags suppe - og til oksekød med peberrodssovs. Rent madmæssigt kommer den til at se sådan her ud. Brød til

Kogt oksekød

Salt tilsættes og suppen skummes igen. Grøntsagerne deles i passende stykker og tilsættes. fordampning tilsættes mere vand

Bouillonkartofler

til kartofler og grøntsager er. Retten stilles i ovn og steger ved 175 grader i ca. Bouillonkartofler. 1. Løg, gulerødder og porre ristes let i oliemargarine