Pasta med tomatsauce med spinat opskrifter

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Fyldte kyllingebryster i tomatsauce

Serveres til enten ris eller pasta. Jeg ved godt, at manden hverken er vild medtomatsauce og bestemt heller ikke selleri, men så snart der bare bliver tilsat lidt fløde, så skal det nok komme ned
Laks i tomatsauce

Laks i tomatsauce

Kom pastasauce, tomatstrimler, tomatpesto og det knuste hvidløg i en tykbundet gryde. Læg saucen i et ovnfast fad - lagvis med lasagneplader og dampet spinat, presset fri for væde
Madplan: SU-venlig og billig(ere) mad

Madplan: SU-venlig og billig(ere) mad

Uden at det bliver pastamed ketchup, havregrød og rugbrødsmadder. Top dem med en hurtig tomatsauce og rester fra ugen som fx tyndtskårede kartofler, spinat, løg, skinke og revet ost – hvis du har andet lækkert i køleskabet, så kom også det på
Madplan: Aftensmad på under 30 minutter

Madplan: Aftensmad på under 30 minutter

Den står på en simpel pastamed kongerejer, tomat, hvidløg og persille med masser af smag og farver. Det er smilende æg i en krydret tomatsaucemed bønner og ost
Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Cannelloni agli spinaci e mozzarella

Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt frisk pasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
Raw lasagne

Raw lasagne

Pasta. Det er dejligt ikke at skulle have gang i ovnen, og retten i sig selv er ganske nem da alle elementerne bare skal blendes sammen til den rette konsistens og så stables i lag med de squash pladerne
Cannelloni

Cannelloni

Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde med italienske herligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
De 10 bud ved det italienske middagsbord

De 10 bud ved det italienske middagsbord

For en udenforstående, som jeg selv, er det næsten umuligt at gøre en italiener tilfreds med en italiensk ret – pastaen bliver næsten altid lidt overkogt, saucen vil altid få en knivspids for meget salt, og bevar mig vel, om jeg skulle komme til at røre den forkerte vej i gryden…Nå, okay, det var måske lidt overdrevet
Pastagratin med Chorizo og Mozzarella

Pastagratin med Chorizo og Mozzarella

Pasta og chorizo i tomatsaucemed masser af spinat og mozzarella på toppen. Tilsæt til tomatsaucen og kog til spinaten falder helt sammen
Fyldte pasta med spinat og squash

Fyldte pasta med spinat og squash

Hæld tilsidst tomatsaucen over og så osten. Fyld pastaenmed fyldet og kom det i et ildfast fad med en smule vand i bunden
Canneloni med kylling, svampe og spinat

Canneloni med kylling, svampe og spinat

Tomatsaucen hældes over pastarullerne og der drysses med revet ost. På hvert pasta stykke lægges en håndfuld spinat, kyllingestykker, en skefuld stuvede champignoner og lidt revet ost