Svinemørbrad med parmaskinke, salviemedpastamed sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. På med rucolaen og lad den falde sammen, inden du smider pasta og sprødstegt parmaskinke samme vej
Kog pastaen i en fart og rusk den godt rundt i saucen, som derefter serveres med en godt drys friskrevet parmesan og et skud friskkværnet, sort peber …
Pensl med æg rundt om fyldet, der hvor pastaen skal samles. Mens vores køkken var revet ned, havde Netto tilbud på ravioliforme - så er det lidt hurtigere at lave forskellige fyldte pastaer, uden at det kræver en besværlig rengøring af pastamaskinen
Er man ikke ejer af en pastamaskine, kan man dog sagtens lave sin egen pasta, i særdeleshed er ravioli nem at give sig i kast med og så kan man desuden fylde sin ravioli med lige præcis den slags fyld der passer en aller bedst
Pensl pastakantenmed lidt vand og læg en plade til på som dække. (Karljohansvamp er egentlig ikke i sæson her i foråret, men jeg anvender den tørrede type, som, hvis du spørger mig, indeholder endnu mere smag, så denne pasta kan du lave hele året)