Den anden dag stod menuen på panerede skinkesnitzler, og dem får I opskriften på her. ovnristede søde kartofler i tern og snack grønt (som på billedet)
Server BBQ-tomater til og lav evt også en gang råstegte kartofler og syltede rødløg til. Vi har spist denne ret i mange variationer og den er lige god med kartofler eller en god spidskålssalat
Både den panerede fisk, men også den anden, som blot lige skal have lidt salt, peber og citronsaft. Kartoflerne skrabes og koges møre (men med bid) i letsaltet vand, hvorefter de afkøles
I mit barndomshjem var krebinetter dobbeltpanerede i æg og rasp, og de var høje. Du kan eksempelvis servere krebinetter med stuvede grønærter – som på billedet – og kogte kartofler
Server med nye kartofler, kold smør og en chili-cremefraiche dressing til. I går stod jeg med en klump frossen kyllingekød som jeg ikke kunne se om det var filet eller inderfileter, så det vat først lige til sidst da jeg skulle til at lave mad at jeg fandt ud af hvad det var og så kunne planlægge menuen derefter
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs