Bollerne bliver luftigeog lækre. Sundeog kaloriefattige madboller der kan bruges til hvad som helst. -) I kan også vælge at krydre bollerne med urter, safran, soltørrede tomater, ingefær eller noget helt andet i stedet
De her boller er klart nogle jeg er stolt over at dele med jer - og kan ud fra mit ernæringshjerte og min chokoladeglade barnesjæl anbefale dig at prøve disse af hele mit hjerte - men pas på
Disse glutenfrie broccolibollerogrødbedeboller er luftige indeni og sprøde udenpå. Modtag hver måned én mail sprængfyldt med sunde opskrifter samt helse-, yoga- og rejsetips ♥ Du kan også følge med på de sociale medier
De er ikke søde, pånogen måde. Den kommer først ud af skålen når bollerne skal på bagepladen. Man skal huske på, at de suger rigtigt meget væske, så man må ikke putte så mange gryn i, at dejen allerede er fast når man stiller den til, at hvile
Form små småkager og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. De blev virkelig lækre ogluftige, så jeg tænkte at det skulle afprøves i en omgang cookies
Der kom en rigtig fin højde påbollerne, de blev luftigeog samtidig smagfulde og sprøde. Egentlig er skagenslapper vel rundstykker, og med det tætte birkesdrys på toppen bliver der også en sprød og knasende overflade, jeg vælger dog at omtale dem som boller for at anerkende, at der er en forskel mellem bagerens skagenslapper og mine – jeg ved dog godt hvad jeg synes smager bedst
Sæt bollerne af med to skeer på bageplader beklædt med bagepapir. Jeg kan personligt ikke fordrage at få dej på mine fingre, så den her opskrift er ideel