Kog rødbederne i en halv times tid med skal på (mine blev kogt i de skrællede småstykker, der blev tilbage, og det tog noget af farven – heldigvis ikke så meget af smagen)
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Steg skiverne gyldne på begge sider i godt varm olie. kapers. kapers. Servér selleribøfferne med lidt finthakket grønt og læg en citronskive på sammen med et par løgringe og 4-5 kapers
Der er en verden til forskel på at spise frossen fisk og frisk fisk. Citronen og citronmelissen gør den superegnet til fisk, og de salte kapers samt fede parmesan er en perfekt kombination
Legg på varmrøkt pepperlaks i biter, egg i båter, brødkrutonger, rødløk, oliven og kapers. Den blir røket på gamle måten med bøkeflis i Knutstad & Holsen A/S sitt røykeri, på Midstranda i Hamar
Min gode veninde Doris er rigtig god til at lave dejlige sild til frokostbordet - her er hendes opskrift på karrysild, som jeg synes er virkelig dejlige med søde æbler, sure agurker og salte kapers
Det smarte ved den her forret er, at alle dips kan forberedes dagen før, så det kun er “chipsene”, der skal laves på dagen - derudover smager det selvfølgelig skønt
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
kapers. The post Tunsalat med bonito tun og kapers appeared first on RuthogRuth. Denne cremede tunsalat er lavet på under 10 min og slår alle de færdigpakkede varianter man kan købe i supermarkedet. Opskrift på tunsalat (4-6 personer). 300 g bonito tun på glas (eller to almindelige dåsetun). 3 spsk kapers