Rødbedesalat med peberrod og kapers opskrifter

Rødbedesalat med peberrod, løg og kapers

Rødbedesalat med peberrod, løg og kapers

En god og kraftig rødbedesalat, der smager godt til al slags kød. Kog rødbederne i en halv times tid med skal på (mine blev kogt i de skrællede småstykker, der blev tilbage, og det tognoget af farven – heldigvis ikke så meget af smagen)
Rødbedesalat

Rødbedesalat

Bland imens skyr med citronsaft, sukker, peberrodogkapers. Den oprindelige opskrift er med fløde, men jeg har givet opskriften mit eget sunde præg og skiftet fløde ud med skyr
Hverdagsmad med rodfrugter

Hverdagsmad med rodfrugter

Sellerisalat, Salat med rødbede, selleri og æble, ogRødbedesalatmedpeberrod, kapersog løg. Når man køber rodfrugter, og ikke vil købe en af de der dyre små poser med én af hver i, ender man altid med at få slæbt en frygtelig masse med hjem

Pariserbøf med rødbedesalat

Bland rødbederne med hakket løg, revet peberrodogkapers. Drys med peberod og lidt persille og anret rødbedesalaten hen over pariserbøffen

Tilbehør til vildt

Rødbedesalatmedpeberrod, løg og kapers. Det er midt i jagtsæsonen, og jægersmænd og -koner står rundt omkring med masser af dejligt kød, der skal laves til spændende mad