Cordon bleu betyder ”bånd blåt” – altså ”blåt bånd” – på fransk. Skær forsigtigt en lomme i begge kyllingebryster på den flade siden, og kom en skinke-ostepakke ind i lommen sammen med et par blade salvie
Varme passionsfrugtsouffleerLe GordonBleu Gourmetskolen Desserter4 personerBlødt smør til formene120 g sukker, plus ekstra til formene12 passionsfrugter eller 120 g frugtkød6 æggehviderFlormelis, til pynt Smør fire ramekin- eller souffléforme (10 cm i diameter, skal kunne rumme 2½ dl) indvendig med blødt smør, ved hjælp af en bagepensel
Osten "knækkes" til så den passer ca 1cm inden for fileten og lægges på. Skinken lægges på og foldes så der også ca er 1cm til kanten. Brun fileterne af på panden (alle sider, gerne 3-4 sider) i 4-5 minutter ved medium-høj varme
Derforuden indeholder produktet solsikkeolie, som er en olie, der ikke tåler høj opvarmning, da den indeholder mange polyumættede fedtsyrer, og dermed kan hærde under opvarmningen hvorpå den danner transfedtsyrer
Schnitzlerne skæres på tværs næsten igennem. Placer den røgede skinke ovenpå. Fold kødet sammen en gang på tværs og luk med en kødnål eller snør med lidt bomuldsgarn