Inspireret af newyorkerbyheart der lavede kylling gordonbleu med asparges og div. andet, så tænkte jeg, at nogle af dem kunne bruges til at rulle ind i mine gordonbleu
Kylling/KalkunGordonBleu, som du køber i butikkerne, består som oftest af kalkun/kyllingekød, som er sammenpresset, samt ost og kalkunstykke i en panering
Kalkunbrystet og ananasskiverne skæres ud i tern. 1 kalkunbryst (du kan også bruge kylllingebryst eller svinekød). 1 kalkunbryst (du kan også bruge kylllingebryst eller svinekød)
Cordon bleu – eller gordonbleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Appelsin sammen med rodfrugter og kalkun er en rigtig god blanding. Appelsinsmagen giver lidt friskhed til de mere bastante rodfrugter og kalkunen blev ikke tør, som jeg havde frygtet
Kalkunbrystet skæres i små stimler. 900 g kalkunbryst. Det er en ret stor portion, så der er fint med mad til 2 dage ved en familie på 4 personer 900 g kalkunbryst
Hæld tomat-spinatblandingen over kalkun/kyllingeternene. -))900 gram kalkun eller kylling skåret i grove ternEn pose øko frossen helbladet spinatEn dåse øko hakkede tomaterEn dåse tomatpuréEt finthakket løg2 øko gulerødder i grove stykker1-2 presset hvidløg 2 spsk rapsolie Frisk basilikumChiliSalt og peberEn squash i skiver til topping50 gram feta til topping1. Læg kalkun/kyllingetern i et stort ildfast fad2. Turbo-bagte grøntsager 900 gram kalkun
Kalkun med karry og kokos. Kom grøntsager og kalkun i Römertopfen og vend det let. Næste gang vil jeg prøve med to gange tre kvarter, og se om det er nok, da jeg synes kalkunen var blevet en anelse tør
Her er opskriften på en rigtig lækker fyldt kalkun til det skønne selskab. Kommes i kalkunen. 1 kalkunbryst. Skær kalkunen op 3 steder ved midten. 1 kalkunbryst
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.