Læg pølserne på dejen og skub dejen op om pølserne, så de bliver dækket. Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele påGoogle+(Åbner i et nyt vindue)
Jeg besluttet mig lidt spontant for at jeg ville prøve at lave fastelavnsbollermed flødeskum, efter jeg faldt over en opskrift på instagram fra Helenes Sunde Køkken, som simpelthen så for lækre ud også var de helt uden mel, jeg har dog justeret lidt i opskriften og lavet dobbelt portion
ske på en bageplade med bagepapir. Laves bollerne efter opskriften på pakken, bliver. opskriften på bagsiden, men jeg har også prøvet at tilsætte fine loppefrøskaller/FiberHUSK for at få
Bland boghvedemel sammen medbagepulverog fiberhusk og rør dele hele godt sammen. Du kan også fugte dine hænder med lidt vand, så er det nemmere at forme bollernemed hænderne
Der er flere steder på nettet, hvor folk erstatter gær medbagepulver. Dejen skal være meget som en “almindelig” bolledej, og man skal kunne ælte den på bordet i lidt mel, uden at den klistrer
Men ellers er de også gode med smør på. Riv gulerødderne og bland med de resterende ingredienser. Da bollerne er søde i det, er gode til morgenmad, mellemmåltid eller som en snack efter træning med en eventuel banan
-) Hans sans for og forståelse af smag og råvarer er superinspirerende, og så har skræmmende/klamme/forargende fakta om den mad, vi indtager, desuden altid en rigtig god indvirkning på mig og de madrelaterede valg, jeg foretager
Lægbollerne tæt i en cirkel på en bageplade med bagepapir – evt. Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele påGoogle+(Åbner i et nyt vindue)