På boller med bagepulver og uden æg opskrifter

Glutenfri boller med teff-mel

Glutenfri boller med teff-mel

Læg pølserne dejen og skub dejen op om pølserne, så de bliver dækket. Klik for at dele Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele Google+(Åbner i et nyt vindue)
Fastelavns Boller / Creamy Buns

Fastelavns Boller / Creamy Buns

Jeg besluttet mig lidt spontant for at jeg ville prøve at lave fastelavnsbollermed flødeskum, efter jeg faldt over en opskrift instagram fra Helenes Sunde Køkken, som simpelthen så for lækre ud også var de helt uden mel, jeg har dog justeret lidt i opskriften og lavet dobbelt portion
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Skal skovtur med hele familien i morgen og har lavet denne kage. Vend forsigtigt ud af formen og afkøl en bagerist
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Ælt marcipan og flormelis sammen og rul massen ud til et aflangt bånd et bord drysset med flormelis
oMega gode boller

oMega gode boller

Bland boghvedemel sammen medbagepulverog fiberhusk og rør dele hele godt sammen. Du kan også fugte dine hænder med lidt vand, så er det nemmere at forme bollernemed hænderne
Grov knækbrød....det sunde fedt!

Grov knækbrød....det sunde fedt!

Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Luftige LCHF mandelboller

Luftige LCHF mandelboller

Æggen slås ud i en skål og piskes luftige med elpiskeren. Form bollernemed våde hænder – så klistrer dejen ikke
LÆKKERT BRØD UDEN GÆR

LÆKKERT BRØD UDEN GÆR

Dejen placeres midt en bageplade og pensles med lidt olie. Hæld mel ud et bord og ælt forsigtigt dejen
Madmuffins

Madmuffins

 Man kan sammenligne dem medboller, men de er bare meget hurtigere at lave, fordi de ikke skal hæve
Glutenfri Sandwichboller

Glutenfri Sandwichboller

Der er flere steder nettet, hvor folk erstatter gær medbagepulver. Dejen skal være meget som en “almindelig” bolledej, og man skal kunne ælte den bordet i lidt mel, uden at den klistrer
Gulerodsboller lavet på kokosfibermel

Gulerodsboller lavet på kokosfibermel

Men ellers er de også gode med smør . Riv gulerødderne og bland med de resterende ingredienser. Da bollerne er søde i det, er gode til morgenmad, mellemmåltid eller som en snack efter træning med en eventuel banan
Proteinboller med gulerødder

Proteinboller med gulerødder

-) Hans sans for og forståelse af smag og råvarer er superinspirerende, og så har skræmmende/klamme/forargende fakta om den mad, vi indtager, desuden altid en rigtig god indvirkning mig og de madrelaterede valg, jeg foretager
Scones med chokoladestykker

Scones med chokoladestykker

Bland mel, salt ogbagepulver. Rul dejen ud til en tyk pølse og del den midten indtil der er 16 stykker
Glutenfrit brydebrød med solsikkekerner

Glutenfrit brydebrød med solsikkekerner

Lægbollerne tæt i en cirkel en bageplade med bagepapir – evt. Klik for at dele Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele Google+(Åbner i et nyt vindue)
Blåbær/citrus Scones

Blåbær/citrus Scones

Placer sconesene en bageplade med bagepapir og pensl dem med en smule kærnemælk. Følg bloggenBloglovin