Læg grøntsager i bunden af Rømertopfen og kom svineskankene ovenpå. 2 stk Svineskank. Tænd ovnen på 150 grader og sæt Rømertopfen ind i den kolde ovn. Sæt fadet med svineskankerne ind i ovnen igen og skru op på 225 grader. 2 stk Svineskank
Men svineskank var det nu ikke, hvad det så var, det aner jeg stadig ikke. Jeg mente at jeg havde en svineskank i fryseren, og jeg havde noget aubergine fra en skraldetur, en fra Føtex, og så fandt jeg denne opskrift på side 87 i Mors mad. Hældes over kødet, steges den første ½ time ved 200* forvarmet ovn, skrues ned på 165* til det er færdigt, Fru Plum skrev ca 2 timer, mit fik 3 timer, og det var lidt skævt tidsmæssigt. Jeg tror at min ovn varmer lidt for lidt lige der omkring 165-175* så næste gang vil jeg skrue lidt op
Synes det er såre simpelt, at lave ting i en ovn, der bare passer sig selv. Svineskank har jeg netop haft min debut med og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver at lave det