Ostekage med fløde opskrifter

Ostekage med Blåbær

Ostekage med Blåbær

Vend flødeskummet i og smag til med et par dråber stevia. fløde. Super frisk og let ostekage der er uden tilsat sukker og Glutenfri
Cheesecake

Cheesecake

Den invaderede landet under navnet ostelagkage eller bare ostekage. En cheesecake har som regel en fast bund, en lækker ostecreme ovenpå og er herefter toppet med frugt i en eller anden form (frisk, syltet, kogt), chokolade eller flødeskum
Cheesecake med rabarber-topping

Cheesecake med rabarber-topping

Rør en gang imellem i geleen indtil den er lillefingervarm, først nu kan du forsigtigt hælde saften henover den kolde ostekage

Citron cheesecake med Lemon curd fyld.

(Det må ikke være for varmt når det skal hældes på ostekagen, da den ellers vil smelte. Pisk fløde til let skum og fold det i blandingen sammen med reven citronskal
Åh... Ostekage

Åh... Ostekage

Man kan selvfølgelig lave den naturel, uden andet end den vidunderlige kage i sig selv, man kan give den et lag af frugt og gele på toppen eller give den et efterårs-twist og servere med varm frugtkompot
Cheesecake på lchf manér!

Cheesecake på lchf manér!

Hvis du har det lidt som mig, at du godt kan lide ostekage men i begrænsede mængder, kan du altså roligt gå i køkkenet og lave den her
strawberry cheesecake.

strawberry cheesecake.

vand op i en gryde sammen med jordbærerne. fløde ( piskes til skum). pisk fløden til let skum og stil den til side
Stroop-oste-tærte

Stroop-oste-tærte

Vi skulle have gæster til lidt Corinthia-inspireret brunch med blinis, laks og rogn samt gullashsuppe og efter lidt snusen hos "kolleger" virkede det oplagt at slutte et sådant måltid af med en ostekage

Ostekage med mandler

500 g Flødeost, naturel. 1 dl Fløde 38 %, Piskefløde. 1 stk Citron - gerne økologisk. 2 tsk. Mandelessens. 0,5 dl Mandelflager

Cheesecake

Den her ostekage er bare så lækker. Sluk for varmen og lad cheesecaken stå en time med ovndøren åben. Kiksene knuses meget fint og blandes med 0,5 dl sukker, kanel og smeltet smør. Æg, 1 dl sukker, skal og saft af en citron, fløde, hytteost og mel piskes rigtig godt sammen, og blandingen hældes i springformen. 1,5 dl Fløde 38 %, Piskefløde

Ris ala mande

Ostekagemed mandler 4 spsk. 8 dl Fløde 38 %, Piskefløde. Læs også. Lækker ris a la mande. Ris-klatkager m/æble